Rask, Godt og Enkelt
Ingredienser:
- 2 stk grove rundstykker
- 2 stk bananer
- 1 stk vanilje yougurt
- 1 stk appelsinjuce med fruktkjøtt
Tilberedelse
Man starter med å tygge av en del av enden på runstykket, legger så runstykket fra deg på pulten og starter skrelleprosessen med en banan. Deretter stuffer man banen uten skall inn i rundstykket. Man har da klargjort 1 rundstykke til konsumering på bare 10 sekunder. I opptil flere situasjoner kan det være nødvendig å brekke bananen på midten for å kunne sette en halv ved siden av den andre halvdelen for maksimal smaksopplevelse! Derfor kan det være lurt å tenke gjennom hvilken type rundstykke man trenger før man kjøper det i butikken, til denne delikate frokosten vil det være lurt å kjøpe et som er ca på lengde med en banan.
Historie
For meg startet denne typen frokost på familetur for mange år siden på et av Bergensfjellene; Fløyfjellet. Vi hadde i utgangspunktet med kniv til å dele opp banenen å legge den utover runstykkene. Lite tid og dårlig tålmodighet gjorde at denne oppfinnelsen så dagens lys. En fantastisk turmat og et godt alternativ på frokostbordet!
Tilbehør
En halv liter med appelsinjuice.
En god morgen vanilje yougurt.
Herlig blogg, no veit eg ka eg skal ha til frokost i morra! :))
SvarSlettTakk :D Vi i Frokostbloggen oppfordrer deg til å spise èn frokost hver dag!
SvarSlettLovely mat, ingen dum frokost!
SvarSlett